Målare Borås

Färgsätt Din Värld – Professionell Målning för Varje Utmaning

Älvsborg Måleri och Entreprenad AB – Målare Borås

20 år av mästerligt måleri

Erfarenhet du kan lita på och
resultat du kan älska!

Målare Borås

Måleri med Precision och 20 Års Erfarenhet

Välkommen till Älvsborg Måleri och Entreprenad AB, din partner för skräddarsydda måleritjänster som lyfter fram skönheten i varje yta. Med över 20 års erfarenhet kombinerar vi konstnärlig precision med långvarig kompetens. Varje projekt, vare sig det är ditt hem, kontor eller företagslokal, behandlas med en unik insikt som endast årtionden av måleriexpertis kan erbjuda.

 

Om oss

Målare Borås

Vid Älsvborg Måleri och Entreprenad AB är vårt måleri mer än bara färg på väggarna – det är en konstform där varje projekt är en möjlighet att skapa magi. Med över två decenniers erfarenhet är vi stolta över att vara din pålitliga partner för alla måleribehov, både utomhus och inomhus.

Oavsett om du är en privatperson som vill ge ditt hem nytt liv eller ett företag som strävar efter professionell färgsättning, är vårt dedikerade team på åtta experter redo att överträffa dina förväntningar. Hos oss bär varje penseldrag på årtionden av kreativitet och skicklighet.

Från hem till företag – Vårt måleri färgar alla ytor

Våra tjänster

Utforska vår målarkonst för att förvandla ditt utrymme

Välkommen till vår värld av målarkonst där varje penseldrag är en möjlighet att förvandla ditt utrymme till en plats av skönhet och stil. Vi erbjuder ett brett utbud av målartjänster, skräddarsydda för att uppfylla dina unika behov och skapa en atmosfär som inspirerar.v

Älvsborg Måleri och Entreprenad AB

GETHOLMSGATAN 29 B, 504 46 Borås
073-778 63 52
Målare Borås